Sign up for newsletters and get invitations to joyful art events, advices, inspiration and great deals.

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik hos Galleri Mols/Bente Elisabeth Endresen

Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Vi behandler din e-mailadresse, navn og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os. Skulle du ved en fejl være blevet tilmeldt nyhedsbrevet, beder vi dig om at gøre opmærksom så det, så vi straks kan få det rettet.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Det sker ved at du enten benytter linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på benteelisabeth777@gmail.com og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Introduktion

Når du besøger vores website, indsamler der cookies, som bruges til at lave statistik på hvor mange der besøger websitets forskellige sider. 

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger for at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Vi videregiver ikke personoplysninger som navn og e-mail m.v..

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: benteelisabeth777@gmail.com. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Galleri Mols v/Bente E Endresen

Vråvej 5

8420 Knebel

Telefon: 22871618

Email: benteelisabeth777@gmail.com